top of page
Mini wide miljö4.jpg

Hos Flexiheater är hållbarhet inte bara en del av våra produkter – det är en del av vår identitet. Vi tror att genom att fokusera på innovation, ansvarsfull produktion och respekt för vår omgivning kan vi göra en verklig skillnad. Våra tjältiningsmaskiner är ett bevis på detta åtagande, designade för att inte bara möta dagens behov utan också för att säkra en hållbar framtid för kommande generationer.

Tillsammans mot en grönare framtid

Flexi Heater Midi

Detta är den första tjältinare som är hybriddriven vilket ger dig som kund möjlighet att använda 100% ren fossilfri energi. MIDI hybrid finns i 5st modeller där du väljer mellan 400-600 meter slang.

Tinar 140-180 m² mark

Drivs på Diesel, HVO eller EL

35-105 KW

Utforska våra miljövänliga maskiner

Flexi Heater Mini Komplett

En liten, mobil och smidig tjältinare för effektiv tjältining av mindre ytor. Maskinen är liten i storleken och får enkelt plats i en vanlig personbil, det perfekta valet för mindre arbeten.

Tinar 20-50 m² mark

Drivs på EL

2-8 KW

Midi 400 miljö Widepng2.jpg

Fosilfri effektivitet

Genom att välja våra eldrivna eller hybrid tjältiningsmaskiner, tar ni ett aktivt steg mot en grönare och renare arbetsplats. Denna innovation inte bara reducerar koldioxidutsläppen till noll vid eldrift, utan erbjuder även flexibiliteten och tillförlitligheten hos hybridteknik. Resultatet är en lösning som inte kompromissar med prestanda för hållbarhetens skull.

Flexi Heater Mini Universal

En liten, mobil och smidig tjältinare för effektiv tjältining av mindre ytor. Detta är vår minsta maskin och har designats med portabilitet i åtanke.

Tinar 20-50 m² mark

Drivs på EL

2-8 KW

Flexi Heater Mini Gravtinare

Vår specialanpassade maskin för begravningsplatser. Maskinen består av Flexi Heater Universal, en specialbyggd slang, isoleringsmatta och transportvagn.

Tinar 7,6 m² mark

Drivs på EL

2-8 KW

Miljö och hållbarhet är en del av vår identitet

Välkommen att kontakta oss med dina frågor så vi hjälper dig att hitta rätt maskin för dina miljökrav.

bottom of page